dinsdag 14 december 2010

Na een lange tijd ben ik er weer

Jeetje ik was een klein beetje vergeten dat ik een weblog had. Zat een beetje in een hoekje, maar ik kreegn een lief berichtje vandaag van Carla die heel voorzichtig vroeg of het wel ging met mij. Ja het gaat goed, de operatie is geslaagd op 3 dec en 20 dec weer voor controle en de uitslag.
Ook na de operatie is alles goed verlopen, ik had weinig tot geen pijn. Wel veel moeten rusten dus je kon mij vinden hele dagen op de bank met laptop op schoot. Moeders kwam 1x in de week even langs voor de huishouding en manlief was er bezorgd/zorgzaam in het overige werk.
Morgen ga ik weer voor halve dagen beginnnen, kijken hoe dat verloop. Donderdag ben ik weer vrij, vrijdag halve dag, maandag ziekenhuis en dinsdag halve dag en dan VAKANTIEEEEEEEEEEEEEEE
Donderdag 23 dec vertokken wij naar Miami, 26 dec gaan wij lekker op het cruiseschip vertoeven en 4 januari zijn wij weer terug in Nederland.

De volgende reden dat ik hier al een tijdje niet geweest is, is omdat ik distributeur geworden ben van FM parfum en overige producten. Dit had ik volgens mij al een keer verteld. Hierover later meer.
Toch nieuwsgierig? Neem dan een kijkje HIER

liefs Danielle

2 opmerkingen:

 1. Nou meis....ben blij dat ik dat mailtje gestuurd heb vandaag.
  Toch een lekker gevoel hoor!!
  Tja...ik ben nu eenmaal een muts en maak me ook zorgen om anderen...en toen het hier zolanf stil bleef, dacht ik vandaag...ik stuur gewoon een mailtje!!
  Ben echt blij weer iets te lezen hier.
  En straks lekker cruisen...ben best een klein beetje jaloers hoor...heerlijk, maar je hebt het dubbel en dwars verdiend na dit jaar!!

  liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je er weer bent en dat het allemaal goed gaat!

  Een cruise in het vooruitzicht...mmmm...dat klinkt totaal niet verkeerd! Lekker de warmte op zoeken!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje, ik kom gauw een kijkje bij jou nemen.
Lieve groetjes Danielle